udflytter

”Alle borgere på Lolland-Falster er bekendt med københavnske fotografers dækning af Sydhavsøerne – og dækning af København. På Lolland-Falster skildrer fotograferne den rene elendighed, i hovedstaden den rene idyl.”

Dén kommentar kunne jeg ikke lade passere! Måtte blande mig, da bladet ‘Erhverv og Kultur’ i deres oktober-udgave valgte at bringe en leder under overskriften “Det sete afhænger af øjnene, der ser…”. Hvor de skildrer Lolland i et positivt lys og København i et dårligt lys – for ligesom at vende tingene på hovedet i forhold til den sædvanlige skildring.

Men hov, her sad jeg som københavner, der netop havde været på fototogt til Lolland, var blevet forelsket i området og derfor havde besluttet mig for at flytte herned. Og så får jeg smidt det her i hovedet? Det sku være løgn sku det! Så surt læserbrev retur, med ikke at skære alle over én kam.

Nå ja, det gik ikke værre eller bedre, end at den kære Bjarne fra bladet ringede og spurgte, om han måtte bringe min kommentar og et udvalg af mine fotos – there you go…

https://issuu.com/grafosign/docs/erhverv_og_kultur_november_2016/14