dansk industri erhvervstræfEr blevet inviteret til erhvervstræf med disse herrer for at diskutere, hvordan man tiltrækker kvalificeret arbejdskraft. Jeg er endnu uforstående overfor hvorfor jeg skal med, mener, i fald jeg var at betragte som kvalificeret arbejdskraft, burde jeg vel have fået smidt et job i nakken hernede forlængst? Men det er måske netop det, vi kan diskutere: hvad er det der gør, at virksomhederne skriger efter arbejdskraft, og selv om man står og skriger efter job, kan vi ikke mødes?

Personligt eftersøger jeg seriøse faglige netværk hernede og samtidig er det kommet mig for øre, at nogle virksomheder slet ikke slår deres ledige stillinger op, da de ikke regner med, at der er egnede kandidater…a men det er jo bare dumt, som i DUMT.  Jo, der skal nok blive nok at snakke om.